Tetsuo: Do konce roku budu psát články k rostlinným extraktům a katalog produktů.
Pak se vrhnu na ty články k výkonnostním a silovým tréninkům. Chtěl bych sázet jeden týdně.
Tetsuo, ale nedá mi to a musím se zeptat. Neříkal si kdysi, že ostatní stránky o posilování, které překládají články z T-Nation.com bez souhlasu jejich původních autorů, můžou mít v budoucnu problémy?
Myslíte, že je to správná cesta? je to samozřejmě vaše věc, ale myslím, že většina lidí co by si rozklikla zrovna třeba tady ten článek, si ho už dáno na t-nationu přečetla.
Co si myslím že by bylo fajn, tak
- články o IF, který na t-nationu nejsou
- nějaký série, třeba v "zimní objem" a v létě "do formy na léto", kde by bylo třeba 7 článků a to trénink, dieta, supplementy (tady byste si mohli i udělat slušnou reklamu na produkty)
aby to mělo nějakej osoby(i?)tej styl psaní + tetsuovy zajímavý názory, který jinde tak moc nenajdete.
A pak článek externisty věnovaný specifické tréninkové metodě (uveřejníme zítra). To je dávka na tento týden.Další týden jsou tu dva překlady (jeden obecnější text o hypertrofii a druhý tréninkový program) a jeden můj text.
Budeme to postupně střídat, měly by to být dva články týdně, já bych měl stíhat 2-3 vlastní texty měsíčně, postupně jeden týdně.
Cílem je střídat články o tréninku, výživě, suplementech, dopingu, sexu, zdraví, recepty, recenze/prohlídky posiloven atd.
Pomalu to rozjíždíme. Na plný úvazek se Body-Testu věnuju od začátku příštího roku jako opravdu fungujícímu webovému časáku s jasnou pravidelností vycházejících článků.