Avokádo

11 příspěvků
Strana 1 z 1

Pro přidání tématu nebo reagování na téma musíte být přihlášení.
Pokud nejste registrovaní, tak se prosím registrujte.

Avokádo

#1

Doporučuju si z avokáda udělat následující dobroty.

1 avokádo
1 jablko
1 ricottu

rozmixovat to a je to takové pyré
1 avokádo
1 banán
pár lžic bílého jogurtu

taky rozmixovat
1 avokádo
konzerva sardinek
pár lžic bílého jogurtu

Za tento příspěvek bylo poděkováno 2x.

Offline

lukynnn

03.11.2014 20:10

Odpovědět

Re: Avokádo

#2

avokado je super ja ho obcas pouzivam do desertu :)

avokado, kesu, platek masla, bilej jogurt, protein ... napr.

nebo to ruzne kombinuju skorice, kokos atak.

jinak pridavam i do studenych zeleninovych salatu

David Polách Offline

waziic

03.11.2014 20:48

Odpovědět

Re: Avokádo

#3

Taky jsem dával kokos a skořici a dobré, ale samotné avokádo není moc dobré, stačí ochutit, s něčím smíchat a je to paráda.

Offline

lukynnn

03.11.2014 21:02

Odpovědět

Re: Avokádo

#4

Kde sháníte zralé? Napadl mě hyper Albert, tam jsem ho občas kupovala.

R.A. Offline

Lentilka

03.11.2014 22:32

Odpovědět

Re: Avokádo

#5

lukynnn: Taky jsem dával kokos a skořici a dobré, ale samotné avokádo není moc dobré, stačí ochutit, s něčím smíchat a je to paráda.
Samotný avokádo stačí opepřit, osolit, a je to lahoda.
Lentilka: Kde sháníte zralé? Napadl mě hyper Albert, tam jsem ho občas kupovala.
Za sebe můžu říct, že nakoupim normálně zelený a po pár dnech doma dozraje, nevidim v tom problém.
Jinak např. teď v Kauflandu do 5.11. avokádo v akci (asi 14 Kč/ks).

Jiří Mráz Offline

Frost

03.11.2014 23:00

Odpovědět

Re: Avokádo

#6

Dozraje doma, i když je tvrdý jako kámen?
Já jednou takový koupil a když ani po pár dnech nezměklo, tak jsem ho rozříznul a vůbec se to nedalo jíst. A taky, když už ho jednou otevřu, tak během pár hodin shnije (resp. to tvrdý otevřený shnilo dřív než dozrálo).

Big Muscle Offline

Big-Muscle

03.11.2014 23:13

Odpovědět

Re: Avokádo

#7

Big-Muscle: Dozraje doma, i když je tvrdý jako kámen?
já třeba kupuju právě ty kamenný ;-) doma mně při pokojový teplotě za pár dní normálně dozrajou (změknou). protože dávám tak půlku, po rozříznutí zabalím tu druhou i s peckou do novin a dám do lednice. zbytek se snažim sníst během 3-4dnů

Petr Špryňar Offline

graves9

04.11.2014 08:43

Odpovědět

Re: Avokádo

#8

ok, lednici jsem nezkoušel. Někde jsem právě četl, že avokádo do lednice nepatří, a tak rozpůlim, zabalim do pytlíku a dám do skříně. Kolikrát se ale stane, že druhý den už se nedá jíst.

Big Muscle Offline

Big-Muscle

04.11.2014 09:49

Odpovědět

Re: Avokádo

#9

Celé advokádo, stroužek česneku, lžíce řeckého jogurtu, sůl, pepř. Avokádo musí bylo pořádně zralý, aby se dalo rozmačkat jen vidličkou, pak přidáte zbytek surovin a máte chutnou pomazánku, to že pak v lednici trochu hnědne není na závadu :).

Offline

Venec

04.11.2014 10:02

Odpovědět

Re: Avokádo

#10

Výborný je si koupit mleté hovězí maso, udělat si z něj burger a na vrch avokádo, který se rozpustí.

Za tento příspěvek bylo poděkováno 1x.

Tomáš Np Offline

tomnp

04.11.2014 13:04

Odpovědět

Re: Avokádo

#11

avokádo
tvarůžky
cottage
česnek
citrónová šťáva

namačkal jsem to nahrubo jen vidličkou a je to dobré :)

Offline

lukynnn

09.12.2014 20:02

Odpovědět

11 příspěvků
Strana 1 z 1

Vytisknout