Věnec - profil
Aktuální váha:81 kg (při asi 15% BF)
Cíl dlouhodobý: Tak 90-95 kg při 8-10% BF
Cíl aktuální: Reverse dieting při postupném přecházení do objemu (ne velkovýkrmu)
V podstatě jsem nedávno utnul dietu, kdy jsem vlnil takto: 100-100-150-200-250-300-350 a 60 g tuků/den, na té hodnotě jsem stagnoval na váze asi 84 kg a už jsem akorát ztrácel svaly, tuku už se nechtělo, tak jsem rozjel reverse diet a začal pomalu přidávat sacharidy a tuky, bílkoviny jedu konstantně na nějakých 140-150 g/den.
Přidával jsem asi takto při zachování vlnění: 110-110-160-210-260-310-370 a 63g tuků každý den. Teď každý týden přidávám 7g sacharidů a 1g tuku ke každému dni v rámci zachování tohoto vlnění. Chtěl bych zmínit, že jakmile jsem rozjel tenhle reverse d., tak jsem ztratil ještě 3kg hmotnosti :)
Zajímalo by mě, jak by se dalo postupně přecházet z tohoto do objemu (při nízkosacharidových dnech mi přijde, že objemový trénink by mě uplně vyšťavil).
Chtěl bych rozjet objemovou rutinu 3x týdně+1x hiit (nemám teď moc času kvůli státnicím).
Taky se chci zeptat, zda se dá jet tento trénink a hlavní cviky (BP, MT, SQ) jen na multipressu? Chodím do takového malého fitka u nás na stadionu, je malý, starý, hnusný, ale mám ho zadarmo (časem určitě změním posilovnu).
Děkuji za každou reakci :)