Spalovač tuků - prášky na hubnutí poraďte

4 příspěvky
Strana 1 z 1

Pro přidání tématu nebo reagování na téma musíte být přihlášení.
Pokud nejste registrovaní, tak se prosím registrujte.

Spalovač tuků - prášky na hubnutí poraďte

Vím že se tu spíše řeší kulturistika a růst svalů, ale mě trápí spíše opačný problém. Cvičím už delší dobu a snažím se spíše zhubnout. Samozřejmě nějaký kompromis mezi tím.. nárůst svalové hmoty ale zároveň shodit nějaké tuky. Máte tip na nějaký spalovač? něco co můžu brát prostě jako podporu ke cvičení a mohlo by mi to pomoct sundat pár gramů.

patricia

před 8 měsíci

Odpovědět

Re: Spalovač tuků - prášky na hubnutí poraďte

1.CLA konjugovaná kyselina linolová
2.HCA Extrakt z garcinia kambodžské (Garcinia cambogia) (60% kyselina hydroxycitrónová.
3. Opuncie, prášek z Opuncie
4. Extrakt z pomerančovníku hořkého (Citrus aurantium) (90% synefrin)

Není dobré to brát, když jsou vedra a pro lidi co nejsou zvyklí moc pít.

kernel

před 8 měsíci

Odpovědět

Spalovače sice nějak fungují, ale většinou jen krátkodobě a jejich účinek je tak do 5%. Z toho by mělo plynout, že jsou vhodné spíš v situaci, kdy má člověk všechno vyladěné na max a spalovač pomáhá jen ladit výsledek k dokonalosti. Strategičtější je zaměřit se na kalorický deficit a pohybové aktivity, které mají vliv na zvýšení rychlosti metabolismu a na déletrvající aktivity, které umožní zcela vyčerpat zásoby glykogenu a umožní začít využívat zásobní tuk k úhradě energetického výdeje (dálkové pochody třeba).

Martin Prchal Offline

checht777

před 7 měsíci

Odpovědět

patricia: Vím že se tu spíše řeší kulturistika a růst svalů, ale mě trápí spíše opačný problém. Cvičím už delší dobu a snažím se spíše zhubnout. Samozřejmě nějaký kompromis mezi tím.. nárůst svalové hmoty ale zároveň shodit nějaké tuky. Máte tip na nějaký spalovač? něco co můžu brát prostě jako podporu ke cvičení a mohlo by mi to pomoct sundat pár gramů.
Na jaře jsem se snažil nabrat hmotu a zároveň trochu shodit tuky ze zimy, velice se mi osvědčil tento fat blocker: https://www.harmoline.cz/fat-blocker/. Je to skvělé v tom, že blokuje tuk, ale zároveň neřeší svaly. Takže ze stravy přijímám jen to důležité - hlavně bílkoviny. Zhubl jsem celkově 6 kilo (od ledna do půlky března), ale samozřejmě s intenzivním cvičením.

Přemysl Konůpka Offline

Premyslkonop

před 3 měsíci

Odpovědět

4 příspěvky
Strana 1 z 1

Vytisknout