Stanozol - padání vlasů

5 příspěvků
Strana 1 z 1

Pro přidání tématu nebo reagování na téma musíte být přihlášení.
Pokud nejste registrovaní, tak se prosím registrujte.

Stanozol - padání vlasů

Dobrý den,

obracím se na Vás pro radu ohledně padání vlasů při a po vysazeni stanozolu. Měl jsem 1. kůru ve 21 letech na 2 měsíce samostatný stanozol. Po vysazení už cca 2 měsíce mi stále padají ve větší míře vlasy. Moc prosím o radu, jestli je možné to padání nějak zastavit. Moc díky

Naposledy upraveno 06.09.2018 19:07

Adamos

06.09.2018 18:37

Odpovědět

Re: Stanozol - padání vlasů

Stanozol pouze urychluje vypadnutí vlasů u lidí, kteří k tomu mají genetickou predispozici a vlasy by jim vypadlo tak jako tak, jenom pomaleji. Po vysazení by se teoreticky mělo vypadávání zase zpomalit, není to ale pravidlem. Také je možné, že příčina vypadávání je jiná, např. stress atd.

Jan Navrátil Offline

Dixxik

07.09.2018 19:23

Odpovědět

Taky se ti hodně konvertuje testosteron na DHT. Reishi, shiitake a maitake snižuje konverzi na DHT.

Kamil Fila Offline

Tetsuo

06.10.2018 22:28

Odpovědět

Adamos: Dobrý den,
obracím se na Vás pro radu ohledně padání vlasů při a po vysazeni stanozolu. Měl jsem 1. kůru ve 21 letech na 2 měsíce samostatný stanozol. Po vysazení už cca 2 měsíce mi stále padají ve větší míře vlasy. Moc prosím o radu, jestli je možné to padání nějak zastavit. Moc díky
Ahoj no tak já jako žena trpím taky dost padanim vlasů, a to tak nějak normálně určitě jsou různé šampony nebo přípravku na vyživování vlasů mám spousty a všechny zabírají tak na půl. Ale nedávno jsem od kámošky slyšela o tomhle je to takový zahušťování vlasů a dělají se to prý u mužů i u žen v jakém koliv věku ale jak to vyjde finančne fakt nevím. Ale uvažuji o tom.

Alicinka

18.09.2020 10:49

Odpovědět

Bylinky proti vypadávání vlasů

máte zkušenost, že by proti vypadávání vlasů pomohly nějaké bylinky a vitamíny? tady https://www.vlasimo.cz/vypadavani-vlasu/ píší že jsou velmi účinné přeslička rolní a kopřiva + nějaké další vitamíny. Chapu že u chlapu to opravdu muže být dané dědičně, ale ja jsem žena v ještě ně tak vysokém věku. Nechce se mi smířit s tím, že mi vlasy budou padat takhle dál.

Naposledy upraveno 12.05.2022 15:41

patricia

12.05.2022 15:41

Odpovědět

5 příspěvků
Strana 1 z 1

Vytisknout