Nejlepší pre-workout
zajímalo by mě jaký je podle vás nejlepší pre-workout. Osobně jsem testoval jen pre-workout z místního shopu a nepřišel mě špatný jenom nemám s čím srovnávat. Máte nějaké typy na dobrý poměr "cena/výkon"?
Pro přidání tématu nebo reagování na téma musíte být přihlášení.
Pokud nejste registrovaní, tak se prosím registrujte.
17.07.2017 18:17
17.07.2017 22:31
19.07.2017 11:11
8vasa8: Teď Česlík vydal brainmax3.cz který se má podobat nějakýmu pre workoutu. MYslíte, že je to dobrý složením atd?Jestli si ještě neprokoukl jeho metody podnikání, tak je mi tě líto. :)
Naposledy upraveno 19.07.2017 16:08
19.07.2017 16:02
co mají tady v shopu není špatný pokud toho dáš hromadu ale cena /výkon to neníUpřímně bych s tím moc nesouhlasil, naopak je to poměrně dost muziky. V kontextu s místním amg lidi hodně míchaj jabka s hruškama. Otázka je, co přesně člověk od "pre-workoutu" čeká. Zdejší komplex je dost kvalitní a je založený na podpoře mps, odplavování odpadních látek vzniklých svalovou prací, poskytnutí "paliva" pro energetické sytémy, dodání podceňovaných mikronutrientů... Není to jako drtivá většina ostatních výrobků - kde je to samé pořád dokola: základ prda kofeinu, taurin, kreatin, arginin = nitroboost jako prase, ale (s troškou nadsázky)vyjma nakopnutí, co dalšího ti to nabídne.
19.07.2017 21:23
20.07.2017 14:20
20.07.2017 18:33
22.07.2017 18:52
jimbo93: ...Mám od něj pár protokolů...Nechápu význam a důvod, proč si jeho protokoly kupovat. Navíc, když dost čerpal, jak říká, informace od Thibaudeaua. To akorát signalizuje lenost kupujícího načíst knihy od ruskejch autorů.
22.07.2017 19:24
22.07.2017 21:24
Naposledy upraveno 22.07.2017 23:36
22.07.2017 23:04
KrystofK: Pokud člověk o výživě nic neví, tak je to bezpochyby relativně přínosná brožura. I když se Česlík u lidí, kteří výživě opravdu rozumí často dost zesměšňuje. Hlavně proto, že si interpretuje data tak, aby mu seděly do jeho filosofie a občasně dokáže sepsat i takový nonsens, který fakticky nemá jakýkoliv vědecký podklad. Ale zase stojí to kolik, 2000+kč? A co za to dostaneš? Pouhé shruntí jedné učebnice dietetiky a jednoho skrtipta klinické výživy pro prváky na lékařské fakultě. Ta marže za jeho "...Chlape je vidět, že si ani jeden protokol od Česlíka nečetl. Zároveň postrádáš jakékoliv obchodní myšlení, které léčíš na česlíkovo údajné předraženosti. Pro boha chlape. Cenu určuje trh stejně tak jako u toho BrainMaxu 3, který na mě osobně působí skvěle. Po roce jsem měl bez jakékoliv změny v jídelníčku zase vánočku u moře. To znamená, že jestli Česlík prodává PDF dokument za 2 tis. Je fakt dobrý a něco na tom musí být. Ti nejlepší totiž vydělávají nejvíc. A musíš si tu jejich kvalitu zaplatit. Ve všech disciplínách bez vyjímky. Tak nech toho hejtu a zkus taky něco vymyslet nebo si aspoň přečíst ten jeho "výcuc skript klinické výživy". OMG.
12.09.2017 17:19
12.09.2017 17:19
avac: Chlape je vidět, že si ani jeden protokol od Česlíka nečetl. Zároveň postrádáš jakékoliv obchodní myšlení, které léčíš na česlíkovo údajné předraženosti. Pro boha chlape. Cenu určuje trh stejně tak jako u toho BrainMaxu 3, který na mě osobně působí skvěle. Po roce jsem měl bez jakékoliv změny v jídelníčku zase vánočku u moře. To znamená, že jestli Česlík prodává PDF dokument za 2 tis. Je fakt dobrý a něco na tom musí být. Ti nejlepší totiž vydělávají nejvíc. A musíš si tu jejich kvalitu zaplatit...Ještě bych dodal, že když mu komentovali lidi na FB jeho video, kde dřepoval, tak se oháněl tím, že byl první propagátor ATG dřepů u nás(dělal Low Bar dřep). Na to jsem mu tam napsal, že třeba kritici naráží na hloubku dřepu, nýbrž na ohýbání bederní páteře ve spodní fázi dřepu. Na což mi odepsal, že je to nejen v pohodě a nevadí to, ale že je to někdy dokonce žádoucí a argumentoval tím, že to dělají vzpěrači. Od té doby už ho vůbec neberu vážně.
18.09.2017 22:12
Lukias17: Ještě bych dodal, že když mu komentovali lidi na FB jeho video, kde dřepoval, tak se oháněl tím, že byl první propagátor ATG dřepů u nás(dělal Low Bar dřep). Na to jsem mu tam napsal, že třeba kritici naráží na hloubku dřepu, nýbrž na ohýbání bederní páteře ve spodní fázi dřepu. Na což mi odepsal, že je to nejen v pohodě a nevadí to, ale že je to někdy dokonce žádoucí a argumentoval tím, že to dělají vzpěrači. Od té doby už ho vůbec neberu vážně.Jemu se nic neohne protože měří metr padesát.
Má na naturála, pokud vážně je, hodně solidní p...
19.09.2017 10:13