Příspěvky uživatele jakublonsky

15 příspěvků
Strana 1 z 1
Nedočetl jsem se nikdy a nikde, jestli Sunwarrior řeší aminokyselinové spektrum tak, aby bylo optimální pro lidský organismus. Určitě se snaží, aby tam byly všechny aminokyseliny. Ale jestli řeší Rubnerův nebo Wolfův zákon, nevím. Každopádně náš rostlinný protein Power Vegan Protein je s touhle ideou tvořený. Ale nemáme třeba bio suroviny, což SunWarrior má.

Obecně bych ale řekl, po zkoumání aminogramů jednotlivých proteinů, že:
- rýžový a hrachový protein jsou aminogramem pecka, rýžový je trochu moučný a hrachový je asi nejlepší zlatá střední cesta
- sojový je shit, ale je vele chutný
- ostatní proteiny jako konopný jsou na tom buď s množstvím bílkovin nebo chutí nebo aminokyselinovým spektrem docela špatně a vždycky budou o dost dražší než rýže a hrách

Klidně můžu udělat vzorek proteinu, co jsem teď dělal z hrachu a rýže, na test. Chuť je lískový oříšek a čokoláda-skořice.

Pokud tě to zaujalo, napiš na info@nutri-exact.cz

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 4h

Máme řadu nootropik a dlouhodobě je již testuji. Klidně napiš na info@nutri-exact.cz

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 4h

Za naší firmu, jak píše Kamil, je nativní protein především výroba proteinu z čerstvého mléka, který je a) zpracovaná šetrými technologiemi tzn. teď je nejlepší ultrafiltrace (mimochodem CFM, je sice hodně známá technologie a stále se používá a vychvaluje se, ale je pár let už velmi zastaralá; ultrafiltrace je 10x jemnější), a 2) to vše za co možná nejnižších teplot.

Ono je to právě s tou denaturací hodně spjato, protože primární faktor, který degraduje/denetaruje protein je právě teplota. A pak samozřejmě čas po který je vystaven dané teplotě (k zajištění pasterace). Primárně jde taky o to, aby základní surovina, tedy mléko, bylo co možná nejčistší a aby stačila co nejmenší teplota po co nejkratší dobu. Lze asi říct, že pokud je mléko superkvalitní, není potřeba takových teplot a času vystavení těchto teplot, tak dlouhou dobu k dosažení hodnot mikrobiologie pro zajištění bezpečí suroviny.

Reflex přišel se slovem nativní, ale rozhodně nebyl ani v té době vzniku, jediným výrobcem nebo prvním výrobcem takové kvality suroviny. Jen je první, kdo s tím přišel a etabloval to.

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 4h

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 2 měsíci

Odpověď Tetsua (Kamila).
"Obecně maximální dávky u většiny bylin nebrat déle než 6 týdnu."
Jakub

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 3 měsíci

UlfhednarVlad: Dobrý den, chci se pokusit ještě o jeden dotaz. Odpovědi na otázku jak cyklovat rhodiolu se už asi nedočkám. Tak poslední dotaz slibuji. Stejně si tu povídám sám se sebou. Možná by bylo lepší kdyby jste to forum opravdu zrušily a mohli se věnovat čistě výrobě a prodeji suplementů.
Tak tedy k otázce. Kdysi jste měli na stránkách produkt sušená játra v tabletách. Tento produkt se již nevyrábí? děkovat za odpověď nebudu protože nevím jestli přijde.
Zdravím, kolega Kamil měl odpovědět na cyklování. Bohužel jsem si ho nepohlídal. Omlouvám se. Zaurguji a během víkendu, doufám, bude odpověď.

Každopádně, sušená játra už vůbec nevyrábíme. Byl tam relativně vysoký odběr ale odbyt, ačkoliv jde za nás o perfektní produkt, nebyl.

Děkuji za pochopení a nezlobte se.
Jakub

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 3 měsíci

Máme pár nápadů jak to dál rozšířit. Určitě. :)

Budu se těšit na feedback.

Jakub

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 7 měsíci

Dávkování intrashotu v průběhu může takto být. Před tréninkem je za mě zbytečné, ale může být. Díky za info pak, jak to šlape. :)

Jakub

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 8 měsíci

Zdravím, nejsem sice Testuo, ale EnduRACE jsem vytvářel primárně já ve spolupráci s Tetsuem.

Vezmu to od konce. Gely zatím neplánujeme a to proto, že když už vyrábíte tekuté věci, tak to musí být ve vysokých objemech.

Co se týče After EnduRACE, tak jeho profil přidaných volných aminokyselin 100% odpovídá AMG Max Strongeru. Takže z tohoto hlediska, pokud je potřeba více substrátu pro regeneraci, tak více After EnduRACE než přidávat AMG Max Stronger. Nicméně, pokud máš "na skladě", tak můžeš přidávat než dopoužíváš.

Co se týče přidávání Isotonicu, tak pokud je potřeba více minerálů, tak se může přidat.

A nakonec IntraSHOT EnduRACE. A k tomu potřebuji vědět, jak dlouho běháš ty závody a dle toho bych doporučil.
JL

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 8 měsíci

Dobrý den,

upřímně jsem zapomněl na dotaz. Máme toho spoustu a primárně děláme zakázkovou výrobu. Nicméně jak píšete, když něco děláme, tak máme pořádně. To padá na má ramena a omlouvám se. Jsem tu relativně nový a zásadně se měníme a připravujeme nové výrobky.

Kolagenní peptidy, které začínáme používat a v budoucnu budou ve všech výrobcích jsou od firmy Gelita a tam je účinek než u běžných hydrolyzovaných kolagenů asi 2-3x vyšší (srovnatelné účinky hydr. kolagenu při dávce 15 g VS kolagenní peptidy od Gelity při dávce 5 g).

Pana Nováka si velmi vážím a neustále se od něj učím a proto věřím, že vás brzy přesvědčíme, že poslední dobou intenzivně pracujeme na zlepšení a zcela unikátních výrobcích.

Děkuji vám velmi za pochopení.
JL

PS. pokud byste měl zájem o test surovin, pošlete mi email na info@nutri-exact.cz.

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 8 měsíci

Zdravím,

používáme kolageny různé avšak, jak jsem již psal, už několik dodávek není specifikován typ (min. naši dodavatelé to již nespecifikují; předpokládám, že jde o obecný jev vzniklý i důsledkem nedostatku materiálu na trhu ale ostatní výrobci pokračují v značení na které jsou zvyklý).

Molekulová hmotnost 2000 - 5000 Daltonů. Využíváme klasický 7x enzymaticky hydrolyzovaný kolagen (5000 Daltonů) a také nově kolagenní peptidy (2000 Daltonů).

Kolagenní peptidy se ukáží ve výrobcích, které budou vycházet následující měsíce.
Stávající výrobky obsahují tedy hydrolyzovaný kolagen viz výše (5000 Daltonů).

JL

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 8 měsíci

Zdravím,

máte ještě silnější verzi rhodily.

Co se týče zeleného čaje, tak tam tomu bylo naopak. Změny probíhali v jeden den a kolega to nestihl odfiltrovat tak aby nedošlo k této situaci.

Dávka je tedy 500 mg zeleného čaje na tobolku a s tím spojené množství jednotlivých složek obsažených v zeleném čaji.

Prosím, ozvěte se před příští objednávkou na info@nutri-exact.cz a zařídím "bolestné".

Děkuji za pochopení.
Jakub

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 8 měsíci

tom4096: Chtěl bych se zeptat, jestli v současnosti ty kapsle rhodioly prodávané zde v eshopu obsahují 100 mg nebo 200 mg standardizovaného extraktu? Já tam pořád vidím 100 mg, je to chybné? Příp. proč to neopravíte? Děkuji za odpověď.
Zdravím,

dobíhaly staré etikety se starým složení. Nyní prodáváme již se 100 mg v tobolce i se správným složení.

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 8 měsíci

Dobrý den, výrobek byl stažen z prodeje z důvodu ukončení a nahrazení jiným (v blízkých týdnech). Stále je ho však možné dovyrobit a nabídnout. Pro nákup napište jen na info@nutri-exact.cz a my jeho nákup zařídíme ručně.

Tým BT

Jakub Lonský Offline

jakublonsky

  • Administrátor
  • 15 příspěvků
  • 14 poděkování

před 10 měsíci

20.05.2019 12:47

15 příspěvků
Strana 1 z 1